Orrskogen… va nu?

Vart har jag varit, Orrskogen, kanske inte säger så mycket för den som inte varit där, men i somras var jag där och dansade loss!! En galet kul och svettig upplevelse mitt i centrum av Malung! Om jag kunde dansa, njae inte proffsigt, men jag hängde med så gott jag kunde i alla fall!

Ibland måste man bara göra saker som kanske är lite utanför ens ”comfort zone”, och det är bara nyttigt och väldigt inspirerande. Har man lyft skrot på gymmet i över 12 år och dragit sig för att gå in på ett aerobic- eller danspass för att man inte hängt med i koreografin, så kände jag att det var på tiden att vicka lite på höfterna.

Var på min första bugglektion i helgen och vad roligt det var, men mina tankar började direkt hindra mig från att dansa, jag tänkte ”oj vad svårt det här är, jag kommer aldrig att klara av det”, men så kommer jag på att sådär kan jag inte tänka. Och plötsligt så släppte det och jag dansade på som en tok!

Så att testa nya grejer behöver inte vara jätteläskigt, är nog bara våra tankar som hindrar oss lite väl mycket från att våga ibland!

Kommentera