Vidareutbildningen är i full gång till Medicinsk massageterapeut

2015-02-06 031

Medicinsk massageterapeut

2015-02-06 031
Nu är jag i full gång med att vidareutbilda mig på Axelsons Gymnastiska Institut. Det var fyra år sedan sist så kände att det var dags och denna gång blir jag medicinsk massageterapeut. Och vad innebär nu denna titel då kan man ju undra och det ska jag berätta. Vi får bland annat lära hos fler tekniker som Strain and counterstrain (osteopatisk teknik), Revolving (mjuka upp fascior), avancerad muskulering (behandla specifika muskler), käkledsbehandling (lätta upp på spänningar i och utanpå käken), taktil behandling (för avslappning), tejpning (vid vrickning m.m.), stabilitets- funktionell träning och mer kunskap om skador och sjukdomar.

Det är riktigt intressant och kul att få bygga på sina kunskaper lite och sen är det buskul att träffa lite likasinnade kollegor!

Kommentera