Företag

Företagsmassage är inget nytt begrepp och fler och fler inser hur viktigt det är att de anställda får gå på massage regelbundet. Det finns forskning som visar på att just regelbunden massage på jobbet minskar sjukfrånvaron och ökar trivseln på arbetsplatsen.

Vanliga tillstånd som uppkommer vid långvarig statisk belastning och intensiv stress är spänningshuvudvärk, nackspärrsliknande smärtor, spänningar mellan skulderbladen, musarm, trötta ländryggar och ischias. När musklerna i nacke och axlar blir spända minskar syretillförseln till hjärnan och man får koncentrationssvårigheter, blir trött och tappar fokus. Det är därför viktigt med återkommande massage för att kunna förebygga dessa tillstånd. Genom massagen brukar de anställda bli piggare och orka prestera bättre på jobbet. Det blir lönsamt för företaget särskilt om sjukfrånvaron kan minska på sikt.

Detta är ett bra skäl till att anlita Hälsofiluren på ditt företag!

Ett företag som kan erbjuda massage på jobbet får en mycket friskare och gladare personal och det blir en attraktivare arbetsplats att jobba på!

Avdragsgillt
Sedan i januari 2004 är massage avdragsgillt för företag. Det betyder att arbetsgivaren kan erbjuda massage till sina anställda och sen dra av kostnaden som friskvård, förutsatt att det erbjuds till alla i personalen, och inte bara till de som har besvär.

Avdragsrätten gäller för alla arbetsgivare med anställda, som t ex ett företag eller en myndighet, kontor eller verkstadsgolv. Tyvärr gäller det inte för en enskild firma utan anställda.

Offert
Om det låter intressant så hör av dig till mig på telefon 073- 092 03 05 eller maila till info@halsofiluren.se så bokar vi in ett möte. Jag kommer gärna på besök för att diskutera era behov och önskningar och berätta mer om vad jag kan erbjuda ert företag. Om så önskas ingår även en provmassage under mötet.