Skepparholmen SPA nära och toppenbra

IMG_7742

IMG_7742

Ibland behöver man inte åka långt för att känna sig totalt avkopplad och väl ompysslad..

Det finns faktiskt två SPA i Stockholmsområdet som ligger väldigt nära varandra, lustigt nog, men de har totalt olika inriktningar. Det ena är Yasuragi (Hasseludden) och det är japaninspirerat med vissa rum med futonmadrasser som man ligger på (precis som i Japan på Ryokan) och det andra är Skepparholmen SPA som är en gammal konferensanläggning som är omgjort till ett mycket smakfullt SPA i modern tappning.

IMG_7691

Det tar max 20 minuter med bil ifrån Stockholm city och det ligger otroligt fint nere vid vattnet. Gillar man att kika på båtar som passerar förbi har man kommit till paradiset.

Vi började med att checka in och sen begav vi oss till vårt rum. Vi hade beställt rum med havsutsikt och det var en magisk vacker vy utanför vårt fönster. Därefter intog vi den mumsiga fikan med fantastiskt gott ekologiskt kaffe och härliga scones bl.a. Sedan var det dags att besöka spa-landskapet och få sin efterlängtade behandling som denna gången var en ryggmassage och ansiktsbehandling.

IMG_7734

IMG_7722

IMG_7736 (2)

Efter den rogivande stunden var det dags för en trerätters middag i restaurangen. Mycket god och välkomponerad middag.

IMG_7682

Vi vaknade och åt en ordentlig frukostbuffé med allt vad man kunde önska sig och sen begav vi oss återigen ner till SPA:et för en stunds avkoppling. Vi la oss i vilstolarna med utsikt över havet och bara drömde oss bort…

IMG_7725

 

Kommentera