Om mig

Nu ska ni få ta del av sagan om Ewelina Gulliksson – florist, kaffeälskare, receptionist, personlig tränare, massör och kostrådgivare!

Sedan början av tonåren har jag varit intresserad av träning och kost, men valde en annan utbildning i gymnasiet, florist, eftersom jag också är intresserad av blommor och kreativt skapande. Efter en kort sejour inom floristyrket, bytte jag bana till ett kaffeföretag, där jag bl.a servade kaffemaskiner på olika företag och distribuerade ”goda” tillbehör. ”Jag har aldrig druckit så mycket kaffe som jag gjorde under dessa år”. När jag kände att ”kaffetarmen” fått nog började jag arbeta på ett bemanningsföretag som receptionist. Det innebar att åka runt på både stora och små företag.

Jag insåg efter några år att stillasittande arbete inte var något för mig. År 2009 gjorde jag då verklighet av min dröm, att utbilda mig till personlig tränare på The Personal Training School här i Stockholm. Kort därefter insåg jag att jag behövde komplettera med en massageutbildning för att ha mera att erbjuda. Det föll sig naturligt att gå den på Axelsons Gymnastiska Institut och bli certifierad massör. Jag har också gått en vidareutbildning på Axelsons till Medicinsk massageterapeut (2015).

Jag har även kompletterat med en kostrådgivarutbildning som jag gick på Paulúns Näringscenter 2012.

Sedan 8 år tillbaka driver jag nu mitt egna företag, Hälsofiluren, men jag har även jobbat 1 år som anställd på ett massageföretag i Stockholm som massör.

Det viktigaste för mig när det kommer till jobb är att få hjälpa andra människor att må bättre och känna hur roligt det är att röra på sig och få mera energi!

 

Välkommen!

Hälsofiluren är grundat av mig, Ewelina Gulliksson, och tanken med företaget är att jag ska kunna hjälpa människor utifrån ett helhetsperspektiv med både träning, kost, massage och avslappning. Jag jobbar som massör, personlig tränare och kostrådgivare!

Jag jobbar med företagsmassage på både stora och små företag i Stockholmsområdet.

Dessa produkter använder jag mig av vid mina behandlingar. Massageoljan Wise är ekologisk och producerad i Sverige. För mig är det superviktigt att jag matar mina kunders hud med nyttiga produkter som är naturligt framtagna. Linimentet kommer ifrån Hot and Cold Aloe Vera som är ekologiskt och parabenfritt. Massagevaxet Song Bird är gjord på naturliga råvaror, dock inte svensktillverkad, men det bästa på marknaden just nu.

Dessutom åker jag kommunalt ut till mina kunder för att spara på vår planet.