De här fick följa med mig hem..

Var på Allt för Hälsan och Mitt Kökmässan i helgen för att bli lite inspirerad och det kan jag lova att jag blev! Dessa coola fivefingers barfota skor fick följa med mig hem och jag kan säga att det verkar fungera riktigt bra i gymmiljön. De hittade jag i en mycket trevlig monter som tillhörde Tunna sulor, ett företag som har specialiserat sig på skor med tunna sulor och barfotakänsla. Ett mycket trevligt och serviceinriktat företag som verkligen gjorde sitt yttersta för att hjälpa mig och min mor att prova ut dessa galet svåra skor att peta in foten i. Gå in på tunnasulor.se för att läsa mer om dem.

Vad såg jag mer på mässan då, jo jag var bland annat på en föreläsning om att lyssna på kroppens signaler, mycket intressant. Det handlade om att kroppen och själen hör ihop och hur viktigt det är att lyssna på kroppens signaler och inte bara köra slut på sig själv.

Det märkligaste jag stötte på var en kvinna som stod på ett löpband som var placerat under hennes upphöjda skrivbord. Känns väl lite som att dra det här med att inte sitta still till det yttersta. Skulle vilja se ett kontor med öppet landskap med anställda som gick på sina löpband under arbetstid, vilket oljud som skulle uppstå. Sen det näst märkligaste, en massa dildos på hälsomässan, men jag misstänker att det också har med hälsan att göra, om inte annat välbefinnandet!

Sist men inte minst så var vi även inne på Mitt Kökmässan och satt och lyssnade och såg när Tina Nordström tillagade olika maträtter som vi sen fick smaka. Mycket trevligt att höra hennes härliga skånska och tog även med mig hur hon hakade en lök på smidigaste sättet! Fick även följa med Tommy Myllymäki och Jens Dolk på deras Sverigeresa med Mitt Kök. Fick smaka en fantastiskt god pizza som Tommy tilllagat med fläskkött som kokat i över 18 timmar och sen färsk koriander på det.

Allt som allt, två toppenmässor som jag gärna besöker nästa år igen!

Kommentera