Djurönäset SPA testat

IMG_7231

IMG_7231

Varför inte fira våra 30-årsdagar ett år senare på Djurönäset…?

Vi letade och funderade, ska vi åka långt för att få njuta, men inte till vilket pris som helst bokstavligt talat! Det fanns ett riktigt bra val mycket närmre än vad vi hade kunnat ana.

Valet föll på Djurönäset, aldrig varit där, men det var BARA att åka över Djuröbron så var vi där! Djurönäset ligger 35 minuter med bil från Stockholm. Själva byggnaderna är lite väl dolda bakom tallskogen, ser inte riktigt ut som ett SPA, men det gör det däremot inuti.

IMG_7032

djuronaset-relax-lounge

Bildkälla: Djurönäset

Det gjorde inte heller så mycket att vi fick inta sviten, sådant måste också få upplevas ibland. Lyxigt värre! Med både bastu, badkar och stor säng i samma rum.

IMG_7045

Vistelsen började med en härlig timme med yoga, sen fortsatte den med lite fika, därefter tog vi våra SPA- behandlingar. Jag tog helkroppspeeling. Underbart att få både en peel:ad kropp och sen dessutom massage på det. Ordentligt berörd!

IMG_7105

Kvällen fortsatte med tre-rätters middag. God och vällagad mat med modern touch!

IMG_7150

När magarna var fulla, gjorde vi det som man inte fick göra när man var liten, ”bada direkt efter att man ätit”. Vi hade nämligen hyrt en av deras vedeldade badtunnor som låg precis vid vattnet. Det vart en magisk och oförglömlig kväll med mycket skratt.

IMG_7262

Vi vaknade upp lyckliga och glada över att vi just valde detta SPA:et att fira våra stora dagar på! Vistelsen avslutades med en rejäl frukostbuffé med det bästa bordet.

Kommentera